Kuolinpesät:


Ostamme ja arvioimme kuolinpesän aseita. Meille käy yksittäiset aseet sekä isommatkin kokoelmat. Laaja yhteistyöverkostomme takaa teille aina oikean arvion aseistanne ja aina ajantasaisen neuvonna ilman, että teillä itsellä tarvitsee olla erityistä asiantuntemusta.

Huomioithan, että kuolinpesät jossa on aseita, löytyy tyypillisesti myös patruunoita ja muita tarvikkeita joiden hävittäminen saattaa vaatia erityistä osaamista. Hoidamme ammattitaidolla myös näiden käsittelyn sekä hävittämisen.
Ajoittain kuolinpesistä / vanhojen talojen piiloista löytyy myös luvattomia aseita, näitä ei tarvitse pelästyä, ota meihin yhteyttä, neuvomme ja autamme näiden asianmuisessa ja oikeaoppisessa poisluovuttamisessa.

Nykyisen lainsäädännön mukaisesti tietyt aseet muuttuvat luovuttaessa / myydessä erityisenvaaralliseksi sekä ne voidaan luokitella sarjatuliaseeksi, vaikka ase ei sitä oikeasti olisikaan. Monesti näiden tunnistaminen vaatii erityistä osaamista.

Kauttamme saat kokonaisvaltaisen palvelun. Isommat erät noudamme ja tarvittaessa irroitamme myös asekaapit ja hoidamme ne pois. Kauttamme siis saat hoidettua aseiden osuuden kerralla vaivattomasti.

Voit olla meihin yhteydessä tämän sivun lomakkeella, jolloin soitamme sinulle takaisin. Tai mikäli tiedossasi on tarkempi luettelointia aseista ja niin voit laittaa meille listan ja kuvia sähköpostilla info[at]ironpoint.fi

Huom: Kun luovutat / myyt aseita, tai muita luvanvavaraisia aseita ja tarvikkeita kuolinpesän lukuun, tarvitset valtakirjan kaikilta kuolinpesän osakkailta sekä kopion perunkirjan siitä osasta, missä aseet ovat luetteloituna, sekä siitä osasta, missä kuolinpesän osakkaat ovat todennettavissa. Neuvomme tarvittaessa myös valtakirjan tekemisessä.Yhteydenotto:

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

   

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin