Henkilöllisyyden varmistus

Voimassa olevan ampuma-aselain mukaisesti, asiakkaan henkilöllisyyden varmistamiseksi teemme vahvan tunnistautumisen asiakkaille jotka tilaavat verkkokaupastamme luvanvaraisia tuotteita esim. Aseita, patruunoita, lippaita tms.

Tunnistautumisen suorittamiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Tunnistautumislomake aukeaa klikkaamalla tästä
Henkilöllisyystodistuksen sekä hallussapitoluvan kuvat voit liittää aukeavalle tunnistautumislomakkeelle tai voit toimittaa ne sähköpostilla tilaukset[at]ironpoint.fi tai paperisina kopioina yrityksemme osoitteeseen. Huom. kuvat tarvitaan aina korttien molemmin puolin.

Henkilöllisyyden varmistaminen perustuu ampuma-aselain 84 a kohtaan:

Aseluvan tai vastaavan oikeutuksen sekä henkilöllisyyden tarkastaminen
Ampuma-aseen, aseen osan, patruunoiden ja erityisen vaarallisten ammusten 86 §:ssä tarkoitetun pysyvän luovutuksen taikka 87 §:ssä tarkoitetun lainaamisen edellytyksenä on, että luovuttaja tai lainaksiantaja varmistaa luovutuksensaajan tai lainaksisaajan henkilöllisyyden ja oikeuden kyseisen esineen hankkimiseen tai hallussapitoon.

Asealan elinkeinoluvan haltija voi varmistaa 1 momentissa tarkoitetuissa tilanteissa luovutuksensaajan tai lainaksisaajan henkilöllisyyden luotettavaa sähköistä tunnistautumista käyttäen.

Lisätietoja lupatuotteiden tilaamisesta voit kysyä tämän sivun lomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta: tilaukset[at]ironpoint.fi

Tunnistautumaan --> tästä

Yhteydenotto:

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin