Yksityisille    -    Yrityksille

Tilaisuudet

Oletko järjestämässä polttareita, illanistujaisia, naisten iltaa, äijäjoogaa, yrityksen saunailtaa, asiakastilaisuutta, tyky-/tyhypäivää, pikkujouluja tai muuta vastaavaa? Haluaisitteko kokeilla ampumista?

Ampuminen on elämys, joka soveltuu kaikille ja joka jättää varmasti puheita kahvipöytiin vielä pitkäksi aikaa.

Yrityksemme järjestää tilaisuuksia, joissa pääsette tutustumaan pistoolilla, revolverilla, haulikolla ja kiväärillä ammuntaan turvallisesti omassa porukassa ammattilaisten opastamana. Tilaisuudet opastetaan tarpeen mukaan joko suomeksi tai englanniksi.

Käytössämme on niin sisä- kuin ulkoratakin ja tilaisuuden luonteesta, ulkokelistä sekä käytettävistä aseista riippuen valitsemme tilaisuuteenne sopivimman vaihtoehdon. Pistooli, revolveri ja PCC-kivääri sopii sekä sisä- että ulkoradalle, haulikko ja järeämmät kiväärit vain ulkoradalle.

Tilaisuudet alkavat aina perehdytyksellä jossa saatte perehdytyksen turvallisuuteen, aseiden toimintaan, tilaisuuden sääntöihin ja ammunnan perusteisiin. Perehdytyksen jälkeen siirrytään radalle, jossa kouluttajat opastavat teille turvallisen ja oikeaoppisen ampumatekniikan.

Tämän jälkeen on vuorossa tutustumisammuntaa, joka tapahtuu pienikaliiberisella aseella, joka on ns. rekyylitön ja aloittelijankin helppo käsitellä. Tutustumisammunnan jälkeen saatte siirtyä isompiin aseisiin. Käyttöönne saatte laajan repertuaarin käsiaseita, taktisia kiväärejä sekä puoliautomaatti- ja pumppuhaulikoita.

Varoituksen sanana lausumme kuitenkin, että tässä jos jossain nälkä kasvaa syödessä ☺

Yksityishenkilöille tarkoitettuun hinnastomme voit tutustua tästä [klik]

Yritystilaisuudet tarjoamme räätälöidysti aina erillisen tarjouksen mukaisesti.
Yrityksille
tarjottavista tilaisuuksista ja palveluistamme voit lukea lisää tästä [klik]


Mikäli olet kiinnostunut tilaisuudesta, tai sinulla on kysyttävää, ole ystävällinen ja jätä meille viesti / tarjouspyyntö tämän sivun lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kartoitamme yhdessä tilausuutenne tarpeet.

#tyky #tyhy #polttarit #pikkujoulut #pistooliammunta #haulikkoammunta #kivääriammunta #ammunta #seinäjoella #seinäjoki #etelä-pohjanmaa #pohjanmaa

Avainsanat: polttarit, tyky, tyhy, tykypäivä, tyhypäivä, synttärit, syntymäpäivä, pikkujoulut, virkistyspäivä, ammunta, rata-ammunta, ammuntaa, ampuminen, ampumista, pistooliammunta, haulikkoammunta, kivääriammunta, revolveriammunta, pistoolilla ampuminen, pistooli, käsiase, revolveri, kivääri, haulikko, käsiaseella ampuminen, käsiaseammunta, seinäjoki, seinäjoella, etelä-pohjanmaa, etelä-pohjanmaalla, pohjanmaa, pohjanmaalla, ampumakokeilu, ammuntakokeilu, ampuma kokeilu, ammunta kokeilu, ampumistapahtuma, ammuntatapahtuma, ampumatapahtuma, ampumis tapahtuma, ammunta tapahtuma, ampuma tapahtuma

Elämyslomake

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin